Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ο Seagal και οι ξανθιές...

ΚΥΡΙΕ SEAGAL ΑΠΛΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ..

Αντιμέτωπος με το νόμο βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Steven Seagal, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση αλλοδαπών. Το 23χρονο πρώην μοντέλο Kayden Nguyen υπέβαλε μήνυση στον ηθοποιό, ζητώντας πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Η Nguyen ισχυρίζεται ότι είχε ραντεβού για συνέντευξη με τον... Seagal το Φεβρουάριο του 2009, για τη θέση της βοηθού.

Τα καλά νέα; Πήρε τη θέση! Τα κακά; "Ο κ. Seagal κρατούσε δυο νεαρές Ρωσίδες ως βοηθούς στο προσωπικό του, οι οποίες ήταν διαθέσιμες για τις σεξουαλικές του ανάγκες όλο το 24ωρο και όλη την εβδομάδα", αναφέρει στη μήνυσή της. Επειδή μία από αυτές τις 'βοηθούς' παραιτήθηκε, η Nguyen ισχυρίζεται ότι ο Seagal περίμενε από αυτήν να εκπληρώσει τα 'καθήκοντά' της. Υποτίθεται κιόλας ότι της είπε: "Την γυναίκα μου δεν την πειράζει εάν οι δυο μας έχουμε σεξουαλική σχέση".

Στη συνέχεια, η ίδια περιγράφει ότι ο ηθοποιός της φερόταν σαν... το sex toy του, μπαίνοντας σε λεπτομέρειες για το πως εκείνος έχωνε τα χέρια του κάτω από τη φούστα και το εσώρουχό της και στη συνέχεια χαϊδευε το στήθος της. Μαζί με αυτές τις κατηγορίες, του προσάπτει επίσης ότι την ανάγκαζε να καταναλώνει παράνομα χάπια.

trelokouneli

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More